Lori Hoxha, trashëgimtarja e gjigandit TopMedia, është një ndër personazhet më aktiv në rrjetet sociale. Një ikonë stili, Lori na frymëzon e na tregon gjithmonë tendecat e fundit.

Por e keni idenë se si ka qenë Lori kur ishte e vogël? Nuk po flasim për stilin, por për tipin e saj. Bukuroshja na tregon se ka qenë një fëmijë mjaft rebel. Ajo ka sjellë në vëmndjen e saj dhe të fansave që e ndjekin, dy foto të sajat në vitin 2002 ku tregon për vizitën e saj në muzeun e Louvr-it në Paris.

Në foto ajo duket e ulur në një statujë, ndërsa shkruan: “E sigurtë që nuk më lejohej të ulesha aty’. Por me sa duket nuk ka qenë aspak problem për bukuroshen. Si një fëmijë rebel, ajo jo vetëm që është ulur, por ka pozuar edhe për aparatin, duke na sjellë sot këto foto.

Image