Diskutimet për natën finale të spektaklit të kërcimit ‘’Dance with me’’ duket se kanë përfshirë disa VIP-a Ishte Linda Rei ajo që e nisi duke treguar fituesit e spektaklit (Xhensila dhe Trimi) dhe më pas nuk vonoi as reagimi i Xhensilës që e cilësoi Lindën si një person që kërkon të përfitojë famë nga kjo gjë.

Por nuk  ka vonuar shumë dhe Linda ka reaguar me një status të gjatë ku thotë se po të kishte nevojë për famë nuk ikte nga emisioni . ‘’Ti ke nevojë për famë se je e papunë dhe shpresojmë që do ta gjesh tani që ke fituar.”- i shkruan Linda.

Image