Liberta Spahiu është moderatorja më e komentuar shqiptare.

Çdo paraqitje e saj në emisionin ‘Prive’ dhe në evenimente të tjera të ndryshme nuk mund të kaloj pa u komentuar.

Kjo për arsye se Liberta përkujdeset shumë që në çdo paraqitje të duket mjaftë bukur.

Moderatorja ka publikuar një imazh në Instagram në të cilin ajo duket shumë tërheqëse dhe e bukur. E nga fotografia shihet se Liberta nuk ka fare sytjena.

Global