Twiggy ka bërë shitjen e një produkti të pazakontë në fotot e saj më të fundit duke veshur disa veshje elegancë, shkruan “The Express.uk, përcjell “Bota sot”.

Modeli joshës 68-vjeçar është parë duke ripërtërirë disa nga pamjet e saj më ikonike për atë që duket të jetë xhirimi më i pazakontë që ajo ka rënë dakord në karrierën e saj të gjatë.

Një nga të shtënat e sheh Twiggy duke shfaqur një pamje të stilit të lartë duke veshur një këmishë të zezë të lirshme, të shoqëruar me xhepa të zinj të errët, një xhaketë lëkure dhe këmbë ngjyrë të kuqe të gjallë.

Një tjetër pamje tregon nënën e një të veshur me një xhaketë të qëndisur me xhep, ndërsa ajo mban në një nga metra të ndryshme rreth saj.

Në të tretin e saj të katër veshjeve, Twiggy vesh me këmbë të bardha me një xhaketë sportive të përputhshme për të ndriçuar veshjen e saj të zezë nën të.