Si këngëtarja është  mjaft e zonja.

Por, Leonora Jakupi në emisionin ‘Mirage’, ka habitur me një deklaratë të bërë. Ajo ka folur për përditshmërinë e saj dhe ka përmendur disa detaje të pazbuluara.