Bukuria e Laura Vorpsit ka qenë gjithmonë e diskutuar në botën e politikës shqiptare.

Dikur zëdhënëse e selisë blu, sa herë dilte Laura Vorpsi në foltore i hutonte të gjithë.

Ndërkohë ajo tani është tërhequr nga të gjitha angazhimet për t’iu përkushtuar fëmijës që ka ardhur në jetë rreth një vit më parë. Ajo ishte me të shoqin te nata finale e “Këngës Magjike” dhe si gjithmonë dukej shumë e bukur.