Ka me miliona fansa shqiptarë që jetojnë në tërë botë.

Kur ai ishte në Kosovë, e mbushi stadiumin e Prishtinës me spektatorë, të cilët nuk e kishin parë asnjëherë duke performuar live në skenë.

Reperi Unikkatil, më në fund u bë i gjallë dhe ka dhënë shenja se diçka të re po punon!

Është një mik i tiji, Bes Mjeku ai që në profilin e vet në Facebook, ka shpërndarë një fotografi me Unikkatil, duke thënë se diçka e re po pritet të vijë.

Megjithatë, asnjë detaj nuk është zbuluar dhe mbetet të shihet në ditët në vazhdim se çfarë po përgatit reperi Viktor Paloka.