G.E. 24 vjeçare dhe motra e saj 16 vjeçare të cilat janë zhdukur më 22 dhjetor, janë gjetur nga policia. MPB ka informuar se pesë ditë pasi janë zhdukur, dy motrat janë gjetur në Gostivar, shkruan gazeta Lajm.

Zhdukja e tyre u denoncua në polici më 23 dhjetor.