G.E. 24 vjeçare dhe motra e saj 16 vjeçare të cilat janë zhdukur më 22 dhjetor, janë gjetur nga policia. MPB ka informuar se pesë ditë pasi janë zhdukur, dy motrat janë gjetur në Gostivar.

Zhdukja e tyre u denoncua në polici më 23 dhjetor.