Ëndrra e një jete e bërë realitet: Do ta lë zemrën në skenë çdo natë”, kështu ka komentuar Lady Gaga në Twitter nënshkrimin e një marrëveshjeje qëndrimi në Las Vegas. Do të ketë dy vjet koncerte në Teatrin e Parkut të MGM, duke filluar nga dhjetori i vitit 2018. Një angazhim fiks, por edhe një shfaqje mbresëlënëse: Priten 74 koncerte, me 1 milion dollarë për shfaqje.

Në një deklaratë për mediat sociale, Gaga tha: “Las Vegas është vendi i Elvisit, Tony Bennet, Frank Sinatra-s, Rat Pack, Elton John, Judy Garland dhe Liza Minelli.” Për mua, duke luajtur në Las Vegas është ëndërr e bërë realitet. Jam e nderuar të shtoj emrin tim në një listë të tillë artistësh dhe të jem në gjendje të krijoj një shfaqje sikur nuk është parë kurrë këtu, mund t’ju them saktësisht atë që u thashë përfaqësuesve të MGM dhe Park Theatre: nëse ka një gjë për të cilën duhet të jeni të sigurtë është se unë do ta lë zemrën në skenë”.

Këngëtarja pop shton kështu listën e yjeve që zgjodhën një rezidencë në qytetin e Nevadas në kulmin e suksesit të tyre, pas Celine Dion, Jennifer Lopez dhe Britney Spears.
Lady Gaga do të shkojë në Itali më 18 janar për “Joanne world Tour, ku do të vijojë me turin e anulluar për shkak të problemeve shëndetësore.