Ky çift fotogjenik ka arritur të kthejë udhëtimin në një punë me orar të plotë, falë talentit të tyre në fotografimin mahnitëse me bikini.

Aussies Jesse Allen dhe Pixie Marlan u takuan në një bar në Sydney tre vjet më parë, dhe tani ndajnë një karrierë të suksesshme duke punuar me markat kryesore të modës dhe në botë.

Veç vetes së tyre, ata fotografojnë edhe modele me bikini në disa nga plazhet më të bukura të botës.

Në vitin e tyre të parë të punës si fotografë me kohë të plotë, nën biznesin e tyre Creatif Company, ata kanë kaluar gjithsej tetë muaj jashtë vendit duke mos u ndarë më nga njëri-tjetri.