Mahmut Ferati është ndër këngëtarët më të dashur të muzikës popullore.

Ai ka një karrierë të bujshme dhe të suksesshme profesionale.
Së fundmi, Mahmutin e kemi parë aktiv edhe në rrjetet sociale i cili publikon imazhe me njerëzit e tij më të dashur.

Në atë të fundit, këngëtari 56 vjeçar merr një përqafim të ngrohtë nga fëmijët e tij, të cilët tregojnë edhe dashurinë që kanë për njëri-tjetrin.

Siç duket ata janë një familje shumë e lumtur.
Mahmuti ka publikuar projektin e ri para një jave të titulluar ‘Kënga për babain’.

Projekti i fundit nga Mahmuti është “Kënga për babain” e publikuar ditë më parë.