Kush i shau zbukurimet e shtëpisë së Kim Kardashian? Kim ia kaloi edhe mbretërisë së Anglisë. Ata vunë 3 pemë, Kim vuri 4. I ngarkoi pak si tepër me drita dhe ndaj lart e poshtë u tha që ishin të shëmtuara. Ariu polar në mes të sallonit, i kuq flakë e me shkëlqim, qenka nga Franca. Nga Parisi madje.

Po më e bukura për Kim dhe fëmijët e saj nuk qëndron brenda shtëpisë. Ata adhurojnë të dalin nëpër qytet e të shikojnë zbukurimet e rrugëve. Si të gjithë ne në fakt.

Image