E gjithë familja bashkë, e më të dashur se kurrë me njëri-tjetrin, i kanë dhën tjetër ngjyrë festave, e duket se më e lumtur se të gjithë është e zonja e shtëpisë, Victoria Beckham. Ajo ka marrë në dorë përgatitjet dhe drejtimin e shtëpisë, e çdo gjë nuk kishte si të ioshte ndryshe vetëm se super.

Ajo ka postuar gjatë të gjithë kohës copëza të atmosferës së krijuar në familjen e saj, ku duket më shuëm se e kënaqur duke festuar me të dashurit e zemrës. E veshur me një palë xhinse dhe një këmishë të kuqe, ajo duket super ne formë.

Akoma e më të bukura për familjen Beckham u bënë me ardhjen e djalit të tyre, Brooklyn. Epo krishtlindje intensive e mjaft interesante për Becham-ët.

Image