Është e mrekullueshme.

Gjoksmadhja Chloe Goodman ka kapur gjoksa e saj derisa ka luajtur me to gjersa është duke i kaluar pushimet në Malta.

Kjo është njëra prej paraqitjeve të saj pa ndonjë operacion plastik.

Kurse tani tërë vëmendja është të Chloe e cila pushimet e Krishtlindjeve po i kalon në Europë, por përsëri vëmendja është të gjoksi i saj.

Kostumi i saj nuk funksiononte në tërësi dhe asaj ia deshtë ta lirojë atë pak.

Image