Qenan Aliu

Kur të gjithë qëndrojnë në ,,istikamet,, e veta, atëherë,nuk është shum vështirë nëse TOPI mbetet në duart e kryeministrit sepse do të vijë një moment ose do tia hudhë tjetrit ose do ta PLAS. Por është kureshtje se po ta plas topin kujt do ti mbeten -KAMT E ARUSHËS- në dorë ?! Kryeministri Zaev e ka të kjart se BDI-ja në asnjë moment NUK do të GUXOJË ta minojë egzistimin e kësaj qeverie, së paku deri në konfigurimin dhe zbatimin elementarë të reformave si detyrë shtëpije. Ai poashtue ka në dijeni se partia nga mazhoranca që do të përpiqet të bllokojë procesin do të mbetet e IZOLUAR nga faktori ndërkombëtarë bile me tendenca për fshirje politike nga karta e partive . Prandaj është çështje PARIMESH e jo kapriciesh,duhet të ketë vërtetë ndonjë arsye se pse shëndetësia ti takoj dikujt tjetër. Megjithate këto janë çështje të negociushme , mbase edhe do të gjendet zgjidhje. Ndërsa -Kamt e Arushës- do të duken edhe më shumë me kalimin e kohës se në duart e kujt do të mbeten apo veç më janë !