Haradinaj shihet teksa bisedon me deputetë të partive të ndryshme në vend Kryeministri, Ramush Haradinaj, sot pati kohë që të ndërrojë disa llafe me disa deputetë të Kuvendit të Kosovës.

Këto llafe Haradinaj i bëri gjatë kohës që po mbahej Kryesia e Kuvendit të Kosovës dhe seanca u shty për gati dy orë.

Haradinaj shfrytëzoi këtë hapësirë për të folur me disa deputet të Kuvendit. Nuk dihet biseda mes kryeministrit dhe deputetëve, por nga pamjet  shihet se muhabeti shkonte goxha mirë.