Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi, ka uruar Partinë Demokratike me rastin e 27 vjetorit të themelimit.

“I uroj suksese edhe liderit të saj Lulzim Basha. PD lindi si një nevojë për ndryshim.

Kjo është ditë reflektimi për rrugën e Shqipërisë që nga ai dhjetor e deri tani.

PD ka luajtur një rol të spikatur në mazhorancë dhe në opozitë.

Opozita shqiptare sot përballet me sfida të ngjashme me ato të dhjetorit të ‘90

Dhjetori i 90 është një mësim si rrezohen diktaturat”, thuhet në urimin e kryetares së LSI-së, Monika Kryemadhi.