Kimberley Garner vendosi që Krishtlindjen këtë vit ta kalojë në plazh.

Modelja 27-vjeçare tregoi format e shkëlqyera me një bikini të kuq, ndërkohë që lahej në ujrat e Karaibeve.

Garner ndodhet me pushimë së bashku me familjen dhe miqtë.

Image
Image