A besoni me të vërtetë se ekzistojnë këto krijesa?

Google Earth ka kapur imazhe nga hapësira të cilat kanë treguar krijesa të çuditshme, megjithatë disa njerëz mendojnë se mund të kenë qenë thjesht hije ose ndonjë gabim teknik i satelitëve, shkruan lajmi.net

Gjithsesi, këto krijesa janë shfaqur gjatë kërkimeve në internet në google earth dhe është parë tmerri dhe frika e njerëzve ndaj këtyre krijesave.

Gjigante, të çuditshme, të papara ndonjëherë, disa prej tyre shkojnë përtej imagjinatës.

Shikoni më poshtë dhe njihuni me këto krijesa mitologjike.