Ka kohë që ka ndryshuar stilin e tij.

MC.Kresha tashmë ka arritur të rris flokët por në fotot e fundit që është hedhur në Instastory ai ka habitur me pamjen e tij.

Ai shihet se me flokë të gjata, mjekër të gjatë dhe me plis mbi kokë. E më këtë dukje, Kresha duket si Adem Jashari në pamjen e jashtme.

Image