Këta klerikë fetarë takohen çdo vit në prag të Krishtlindjes për të luajtur futboll. Kjo traditë e filluar që nga viti 2003, në qytetin e Klinës, Kosovë bëhet për të dëshmuar tolerancën fetare mes tri besimeve fetare, atij islam, katolik dhe ortodoks.

Imamët dhe priftërinjtë i kanë thënë Radios Evropa e Lirë se përveç se luajnë futboll së bashku, ata po ashtu vizitojnë njëri-tjetrin gjatë festave fetare.