Festat e fundvitit po afrohen, së bashku me to edhe fustanet madhështore nga dizajnerja Festina Murturi.

Ajo sapo publikoi koleksionin më të ri “B R I L L E R” për vajzat e vogla.

Dhurata më e bukur për këtë fundvit për princeshat tuaja, do të jetë njëri nga këto fustane glamuroze, të cilat i ka punuar Festina me shumë kreativitet, me materiale të rënda, duke përdorur lule 3D, xixa, gurë dhe e tëra punë dore.

Porositë tuaja për fustane mund t’i bëni në Instagram dhe në Facebook: Festina Murturi Fashion Designer.

Global