Komisioni për financim dhe buxhet ka vazhduar debatin për amendamentet e propozim- buxhetit për vitin 2018.

Pasojnë për shqyrtim edhe rreth 100 amendamente për të cilën duhen të debatojnë deputetët.

Opozita po bojkoton seancën, ndërsa dje u shqyrtuan 170 amendamente nga gjithsej 279 që janë propozuar nga ana e VMRO-së dhe BESËS.