Pa dishim si gjithnje mbas cdo vrasje policia vazhdon hetimet per rastin dhe kalojne vite dorevrasesit nuk zbulohen
Ne qytet ku eshte prezenca e madhe e policeve .deshmitareve dhe kamerave te shumta vrasjet ndodhin e nuk zbardhen rastet
Shtrohet pyetja cilet jan mete aft ne ket shtet Policia apo Kriminelet
Kush duhet ti siguron liri qytetareve.