Konsiderohet si një nga balerinat shqiptare më të mira dhe më në formë sa i përket linjave fizike, ndërkoh që është shndërruar në një nër personazhet më të kërkuar të mediave rozë.

Sa herë që ajo shfaqet dhe gjithccka që ajo bën, tërheqë vëmendje dhe reflektorët fokusohen mbi të.

Por këtë herë  duket se Klaudia Pepa e ka shkelur disi regjimin dietike e saj prej balerine. Në foton më të fundit të publikuar prej saj shohim, se Klaudia është duke konsumuar një tost të konsiderueshëm.

Image

Global