Balerian e njohur shqiptare është thuajse çdo ditë e lakuar në median rozë. Publikimet e Klaudia Pepës ndezin gjithmonë debat, pasi janë shumë provokuese.

Pasi ka ngritur temperaturat me foto gjysmë nudo dhe sulmet ndaj saj nuk kanë pasur të mbaruar, balerina ka marrë një vendim drastik. Nëse do doni të fyeni apo dhe të shprehni admirimin për pozat e Klaudias e kini humbur shansin.

Balerina ka bllokuar opsionin e komenteve në publikimet e saj.  Pas ndarjes nga bashkëshorti Albi Nako ‘histeria’ e ndjekësve me ofendime nuk gjente mbarim.

pjesë e debateve të mëdha me komentuesit është bërë dhe nëna e Klaudias. Me sa duket durimii balerinës është sosur dhe ka marrë vendimi përfundimtar.

Image