Nuk besoj që jemi të parët që shkruajmë se Soni Malaj ngjan ndonjëherë me Kim Kardashian. Kjo jo vetëm për sa i përket fytyrës, por edhe në trup, dy vajzat kanë pika të përbashkëta.

Soni prej vitesh merret me palestër, dhe ka arritur të ketë një trup me forma trupore perfekte. Sigurisht jo aq të ekzagjeruara sa të Kim-it.

ImageImageImageImageImage