Cristiano Ronaldo është një ndër personazhet më të dashur në botë, jo më kot është edhe tek më të ndjekurit në rrjetet sociale.

Por, në Instagram është dikush që ka më shumë ndjekës se ai dhe ajo është Selena Gomez, e cila nga 82 milion që kishte në vitin 2016 numëron plot 130 milion në 2017.

Ronaldo kishte 92 para një viti teksa tani ka 116 milion.