Bella Lucie është një nga modelet më seksi, e cila gjithmonë vë në pah linjat trupore seksi. Por përveç se është modele, ajo ka edhe një profesion të dytë si mjeke, pasi aktualisht studion në fakultetin e Mjekësisë.

Pavarësisht kësaj, Bella do të shërojë shumë njerëz vetëm me pamjen e mrekullueshme, që ka dhe patjetër me format trupore bombastike.

Këtë na tregon çdo ditë, duke publikuar imazhe nga më të ndryshmet e më shumë ato provokuese dhe tejet të nxehta. më poshtë do të gjeni disa fotografi tërheqëse të kësaj modele australiane.