Jennifer Lopez organizoi një festë në rezidencën e saj në Los Angeles ditën e djeshme, me rreth 100 të ftuar. Ndër ta ishte dhe Kim bashkë me të ëmën Kriss Jenner dhe motrën Kourtney.

Nga ana e saj, Jennifer ka postuar një foto në Instagram ku shkruan:
“Kur vjen Kimushi e bëjmë gjithmonë një selfie.”