Modelja gjoksmadhe CJ Franco është paraqitur në një paraqitje me një modele tjetër në një reklamë të nxehtë

E dashura e Len Wiseman CJ Franko mëzi e ka mbuluar modestinë derisa ka bërë një foto sesion me modelen e saj shoqe.

CJ Franko është edhe një aktore e cila u bë e njohur në serialin “Sketch Juice” dhe “No Chance at Love”.

CJ Franco ka bërë poza si modele pranë modelës seksi në Bahama të enjten në kuadër të projektit “BlackTape”.

Modelja e “Sports Illustrated” – e cila është ndërlidhur me një lidhje me regjisorin Ëiseman – i ka lënë pak imagjinatës që mëzi e ka mbrojtur modestinë e saj derisa në organet gjenitale kanë pasur të veshur me mozaik folie.