Festat tashmë janë shumë afër dhe ju duhet ta shijoni atmosferën e tyre magjike.

Pavarësisht pushimeve, dekorimeve që bëni, apo edhe ushqimeve që përgatitni – filmat këtu kanë një rëndësi po aq të madhe.

Më poshtë janë 18 filma që ju duhet t’i shihni gjithsesi në këtë fundvit.

Love Actually

Image

Home Alone

Image

The Holiday

Image

Bridget Jones’s Diary

Image

Serendipity

Image

A Christmas Carol

Image

The Family Man

Image

Noel

Image

New Year’s Eve

Image

Charlie and the Chocolate Factory

Image

Lost Christmas

Image

Harry Potter and the Philosopher’s Stone

Image

200 Cigarettes

Image

Jingle All the Way

Image

Merry Christmas

Image

While You Were Sleeping

Image

Kate & Leopold

Image

Sleepless in Seattle

Image