Grupi i këshilltarëve të VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit “Për Maqedoni më të mirë” në mënyrë demonstrative kanë lëshuar seancën e sotme në komunën e Gjorçe Petrovit.

“Mbetemi në mbështetjen për të paraburgosurit e ndodhive të 27 prillit dhe nuk do të marrim pjesë në seancat e ardhshme që po ashtu do të jenë të përdorur në interes të pushtetit”, kanë thënë këshilltarët.

Ata kënduan himnin dhe braktisën seancën.

Global