Policia raportohet se i ka shpëtuar jetën Simon Cowell pasi një komshi i kishte shkuar atij i nevrikosur, duke e kërcënuar me mjetet e golfit.

I nxehur për çështjet e parikimit në lagjen e tyre, në West London, burri duket se e ka kërcënuar se do i thyente makinën luksoze, e cila ndodhej jashtë shtëpisë së Cowell.

Policia është lajmëruar menjëherë, duke bërë që ky incident të shmangej.

“Unë shkruajta një shënim në derë, ku thuhej: Ju lutem mos parkoni përballë shtëpisë sime dhe ai përsëri e bën”‘, ka shpejguar ai.

“Jam gjithmonë në sherr me Coëell, kush mendon se është? U nevrikosa mbrëmë dhe nëse ai do parkojë përballë shtëpisë sim, do ta bëj përsëri”.

Global