Pse po kërcejnë sipër murit, këta njerëz?

Kjo është një sfidë e vërtetë, një “Dabke”.

Ata burra në Australi kanë nisur një valle folklorike arabe: “The dabke”. Mbi mur.

Pastaj, janë dhe ca libaneze në Australi, që e bëjnë këtë në një festë dhe që sot e tutje, shumë njerëz vazhdojnë të publikojnë variantet e tyre online.