Pavarësisht nga fama dhe pasuria, zonjat e njohura janë dukur mjaft mirë në punën e tyre, por të pasigurta.

Këto janë dështimet më të mëdha në vitin 2017.

Image

Dora e djathtë e Kris Jenner

Fotografitë që reklamonin çajin për humbje peshe, të cilat ishin të manipuluara me fotoshop, është dëshmuar se ka përdorur mjete teknike për të bindur njerëzit në përsosmëri e saj. Atë e tradhtoi  krahu i saj i djathtë. Druri prapa saj ka një lakesë të pazakontë.

Image

Gjoksi i Emili Rajtakovski

Kur pozoi për revistën “Madame Figaro”, ajo u ankua se ia kishin zvogëluar gjoksin. Së bashku me këtë, buzët e saj u zgjeruan, dhe Emili e zbuloi këtë vetëm kur revista doli në shitje.

Image

Flokët e Solange Knowles

Motra e famshme e Beyonce ishte viktimë e një xhirimi me fajin e saj. Ajo ishte në ballinën e revistës “Evening Standard London”, dhe redaksia përdori fotoshopin për flokët e saj, duke fshirë pjesën më interesante të flokëve.