Emri i tij i vërtet është Murillo Benicio. Megjithatë, të gjithë ju e njihmi me rolin e “Lukasit” nga serili i famshëm “Kloni”. Ky serial, i cili u shfaq shumë vite më parë, arriti të bëhet një ndër serialet më të shikuara në vend.

Natyrisht gjithmonë vëmendjen më të madhe e kanë personazhet kryesore. I tillë ishte edhe Lukasi, i cili rrëmbeu zemrat e shumë fansave me rolin e tij.

Por, ka shumë vjet që ky serial është shfaqur dhe që nga ajo kohë aktorët kanë ndryshuar shumë në pamjen e tyre. Lukasi tani normalisht duket më i moshuar.

Kujtojmë se Lukasi është i martuar me aktoren Débora Falabella e cila luante rolin e vajzës së tij në serialin “Kloni”.