Qeni që mbrëmë në Novo Lisice të Shkupit sulmoi dhjetra fëmijë është kapur dhe dërguar në stacioner , njoftojnë nga qyteti i Shkupit.

Bëhet fjalë për qen që është lëshuar nga pronari I tij.