Ndërkohë që protestuesit jashtë po përleshen me Policinë dhe FNSH-në, edhe deputetet jane perplasur brenda salles se Kuvendit.

Mesohet se ka pasur nje perplasje mes tyre, per shkak te situates se tensionuar jashte salles.

Deputetë të opozitës kanë tentuar t’i drejtohen foltores, por nuk janë lejuar nga Garda.

Deputet e pozites behen gati per votimin per Kryepokurorin e Pergjithshem.