Ju ka ndodhur që dikush të ju dërgoj një link të ndonjë videoje në WhatsApp dhe për të shikuar atë është dashur që ta ndërprisni bisedën.

Por kohëve të fudnit WhatsApp për iOS ka bërë një lehtësim në këtë drejtim. Tashmë ju mund edhe të shikoni videon dhe të vazhdoni bisedën, apo të manovroni edhe tjetër gjë me telefonin tuaj.

Për Android ende nuk është bërë e ditur se kur do të hyjë në funsikon.

Këtë karakteristikë të fshehur në kodin për iOS në përditësimin e fundit i0S 2.17.40 që u realizua në korrik e zbuloi WABetaInfo.