Jozefina Topalli gjithmonë ka tërhequr vëmendje me pamjen e saj si një prej politikaneve, që është për këtë gjë.

Ish-kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë nuk ka pasur nevojë që të bëjë ndonjë përpjekje të veçantë për t’u dukur bukur.

Fotografitë e saj kohë pas kohe janë publikuar në internet, duke nisur nga martesa apo gjatë kohës kur ka ushtruar detyrën e kryeparlamentares.

Ndërsa edhe tani, kur fëmijët i ka të rritur, ajo vazhdon ta ruajë elegancën dhe bukurinë. Ndërsa këto ditë ka kujtuar një moment nga e kaluara me fëmijët e saj kur kanë qenë të vegjël.

Në një fotografi të vjetër të publikuar në Facebook, Jozefina duket e mrekullueshme përkundër thjeshtësisë.

“Një kujtim i ëmbël me fëmijët e vegjël- në Shkodër”, ka shkruar ajo në përshkrimin e fotografisë. Krahasimin mud ta beni vetë…

Image