Jordin Sparks mezi pret të bëhet nënë.

28-vjeçarja shtatzënë, shfrytëzoi Instagramin e saj për të ndarë një selfie ku ka shfaqur barkun e saj në rritje.

Në muajin nëntor, Jordin njoftoi se ajo dhe bashkëshorti i saj Dana Isaiah janë në pritje të fëmijës së tyre të parë së bashku.