Modelja Jessica Rose Moore është paraqitur më seksi së kurrë në krah te të dashurit të saj Nick Knowlees i cili ka 55 vjet.

Ata kanë mbetur të pandarë dhe kanë vazhduar pushimet në Karaibe derisa me vete kanë pasur edhe djalin e tyre 3 vjeçar.

Në fotografitë e bëra nga Daily Mail shihet se çifti janë duke ja kaluar për mrekulli në Barbados.

Ata kanë sjell poza të nxehta ndërsa Jessica nuk ka munguar të tregojë para aparatit se sa seksi është.