Ditë më parë bashkë me burrin e saj dhe dy vajzat e tyre, aktorja amerikane Jessica Alba pozoi në një kartolinë Krishtlindjeje.

Ndërsa të mërkurën aktorja Alba është parë duke shijuar një shëtitje me fëmijët e saj dhe nënë në Los Angeles.

Ajo kishte veshur një palë tuta sportive dhe një bluzë e kishte lidhur për belin e saj, tashmë më të gjerë se sza zakonisht.

Flokët i kishte lidhur lartë në një bishtalec, ndërsa s’kishte përdorur aspak grim, duke e lënë bukurinë e saj natyrale t’i rrezatojë.

Image