Ai ishte brutal dhe i rrezikshëm”.

Kështu i përkujton aktorja Jennifer Lawrence përvojat e saj me Harvey Weinstein derisa pranon se skenat seksi dhe fotot nudo të asaj skene u hakuan.

Jennifer ka folur për këto përvoja me Harvey Weinstein, i cili është i akuzuar për ngacmim seksual.

Në numrin e ri të Hollywood Reporter, bukuroshja i tha Oprah Winfrey që moguli i filmi ishte sjell më të si “baba” edhe pse kishte shumë probleme me njëri tjetrin.

Fituesja e Oskarit ka shtuar se ajo ishte ndjerë keq kur ka dëgjuar për krimet e saj