Jennifer Lopez dhe Kim Kardashian janë femrat më të komentuara të momentit.E një fotografi e tyre e realizuar së bashku po vazhdon ta ‘çmend’ një rrjet të tërë.

Të pasmet e tyre bombastike kanë qenë në fokusin e publikut dhe mediave rozë gjithmonë e akoma vazhdon të shkruhet për to.

Të dyja po shijojnë momente të lumtura pranë burrave që ua kanë rrëmbyer zemrën e janë femrat që çdo mashkull do të donte ti ketë në duar.