Të gjithë e adhurojmë aktoren bionde për natyralitetin dhe veprimet qesharake që bën.

Megjithatë Jennifer Lawerence ka shokuar të gjithë në një intervistë së fundmi me Oprah Winfrey.

Në pyetjen se kush janë tre personat që ëndërron të darkoj me ta, Scott Disick ia ka dalë të jetë pjesë e kësaj liste.

“Nuk ndihem krenare për këtë, por kjo përgjigje vjen nga zemra” ka thënë aktorja.