Motra e këngëtares dhe modeles Afërdita Dreshaj, Jehona, po çmend botën mashkullore.

Jo vetëm për bukurinë e saj, Jehona dallohet më shumë edhe për “asetet” që zotëron. E, sidomos për gjinjtë spektakolarë që janë të një madhësie… jo të rëndomtë!

Jehona e ka lënë totalisht në hije Afërditën për bukurinë që ajo ka.

Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme.

Global