Japonia do të vendos sanksione shtesë ndaj Koresë Veriore pas kërcënimeve të shumta nga programi bërthamor dhe raketor i Pehnianit.

Këtë e deklaroi sot zëdhënësi qeveritar Joshihide Suga.

“Tokio do t’i ngrijë aktivitete edhe të 19-të institucioneve korenoveriore”, deklaroi Suga.